Просто покладіть у пральну машину звичайний пакет і результат вас здивує

Читать на русском
Автор
Мало хто знає про цей лайфхак з пакетом Новина оновлена 13 травня 2024, 09:28
Мало хто знає про цей лайфхак з пакетом. Фото Sarah Chai/pexels.com

Незвичайний лайфхак для прання

Буває так, що після прання на речах залишається волосся, шерсть тварин або якісь ниточки та інше текстильне сміття. Позбутися цієї проблеми можна за допомогою простого поліетиленового пакету. "Телеграф" вже розповідав про три народні засоби для миття жирного посуду, а сьогодні ділиться цікавим лайфхаком для прання.

Як виявилося, звичайний поліетиленовий пакет може вирішити одразу дві проблеми із пранням, пише unian.net. Він збере на себе дрібне сміття та убезпечить фільтри пральної машини від попадання туди цього сміття.

Навіщо класти пакет у пральну машину

Коли завантажили прання в барабан — покладіть до нього невеликий та не кольоровий поліетиленовий пакет. Під час прання усередині барабана утворюється статична електрика. Вона виникає через тертя одягу між собою та з поверхнею барабана. У цей момент звичайний пакет притягне до себе усі волоски, шерсть тварин, ниточки, ворс та інше текстильне сміття. Пакет не тільки прибере сміття та ворс, а й полегшить роботу фільтрів пральної машини.

Раніше "Телеграф" розповідав, які п’ять речей мають бути в гардеробі влітку. Вони ніколи не вийдуть із моди, вони практичні та зручні для літньої спеки.