Як збільшити урожай на городі: допоможе один простий предмет

Читати російською
Автор

Так робили ще наші бабусі

Що тільки не роблять городники, аби збільшити кількість плодів різних культур на ділянці. Підгортають землю, вносять добрива, поливають та рвуть бур'яни. Зокрема, ви розповідали, як досягти великого урожаю кабачків. Тепер поділимось лайфхаком, який буде ефективним для будь-якого овоча.

У такій ситуації стане корисним звичайне старе відро, пише "На пенсії". Урожайність можна підвищити завдяки речовині, яку треба покласти у місткість.

Перед тим, як ставити відро на землю, треба вирізати кілька дірок по 4-5 міліметрів. З інструментів знадобиться дриль або шуруповерт. Якщо немає, тоді можна взяти паяльник чи проткнути розігрітим цвяхом.

У відро слід внести компост — добриво на основі розкладання органічних речовин. Тоді ставимо у заздалегідь викопану ямку на грядці. Через дірки вода та корисні речовини проникатимуть в землю.

Річ у тім, що коли ми ллємо воду в ґрунт через відро, то вона швидше протікатиме до коренів овочів. Відповідно, вони вчасно отримуватимуть поживні речовини для хорошого росту.

Раніше "Телеграф" писав, як дієво позбутися шкідників на городі. Є речовини, які відлякують, зокрема, кротів своїм специфічним запахом.