Запасіться цим засобом: воно врятує від запаху зі сміттєвого відра

Читать на русском
Автор
Простий засіб врятує від проблеми
Простий засіб врятує від проблеми. Фото simplehuman.com

Цей лайфхак вам знадобиться

Навряд чи в когось вдома немає відра для сміття. Як би ми часто не намагалися виносити сміття, від появи неприємних ароматів не застрахований ніхто. Відро для сміття — одне з основних джерел неприємного запаху, і навіть пакети для сміття від нього не рятують.

Саме з цієї причини відро для сміття вимагає ретельної уваги під час прибирання. Як розв'язати проблему неприємного запаху зі відра для сміття, розповімо разом з "Главредом".

Як прибрати неприємний запах зі відра для сміття

Звичайно, відро для сміття потрібно періодично мити. Однак просто обполіскування його водою не дасть особливого ефекту.

Щоб ретельно вимити відро для сміття, потрібно використовувати або магазинні мийні засоби, або народні. До речі, останні допомагають розв'язати проблему не гірше за покупні кошти, проте суттєво дешевше.

Хто б міг подумати, що ефективним народним засобом, щоб усунути запах зі відра для сміття, є використання порошку гірчиці. Для розв'язання цієї проблеми потрібно просто помити цебро трохи теплою водою з додаванням цього продукту.

Гірчичний порошок не тільки допоможе добре очистити відро та прибрати неприємні сторонні запахи. Він також ефективно дезінфікує поверхню ємності.