Овни стануть об’єктом критики, а праця Стрільців окупиться: гороскоп Таро на 29 жовтня 2024

Читать на русском
Автор

Цього дня потрібно виявити стійкість

Вівторок, 29 жовтня, для більшості знаків Зодіаку буде напруженим днем. У деяких виникнуть несподівані проблеми, комусь доведеться зіткнутися з обманом чи втратою грошей. Але водночас деяким знакам вдасться цього дня прийняти правильні рішення та плідно попрацювати заради власного добробуту.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на 29 жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме вам.

Овен — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Телець — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Вівторок буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовного зростання.

Близнюки — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Рак – перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Лев — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Діва — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчувати в собі сил що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Терези — Сімка мечів

Ця карта попереджає про те, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри й краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Скорпіон — перевернена Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Стрілець — Королева пентаклів

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас вівторок. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для власного щастя та добробуту своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Козоріг — перевернута Верховна жриця

У Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся найближчу добу менше проявляти емоції й не робити необдуманих вчинків.

Водолій — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансовим планом, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Риби — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі та може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.