На них чекає чимало цікавого: 5 знаків Зодіаку, які будуть радіти в останній тиждень жовтня

Читать на русском
Автор
Гороскоп з 28 жовтня до 3 листопада
Гороскоп з 28 жовтня до 3 листопада. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Дізнайтесь, хто отримає нові можливості

З 28 жовтня розпочинається особливий тиждень для представників п’яти знаків Зодіаку. У цей час вони отримають вдалі можливості та позитивні зміни. Особлива енергія Молодика у Скорпіоні 1 листопада дасть потужний поштовх для нових починань та допоможе відкрити внутрішні резерви, що сприяють зростанню.

За словами астролога Валерії Блек, особливого пощастить наступного тижня Овнам, Ракам, Левам, Стрільцям та Рибам.

Овен

Для Овнів тиждень буде сприятливим завдяки підтримці близької людини. Ваша енергія та позитивний настрій дозволять зміцнити або поглибити значущі стосунки. Можливо, важливу роль відіграє знак Риби, хоча це не обов’язково. Друга половина тижня порадує вас захоплюючими подіями та пригодами, так що сміливо виходите із зони комфорту! Такий досвід може стати для вас відкриттям нових рис характеру та потенціалу.

Рак

Для Раків перша половина тижня пройде у режимі спокійних роздумів та планування майбутнього. Такий підхід налаштує вас на зустріч із потужною енергією Молодика 1 листопада, після якого ви відчуєте, як ваші думки та бажання набувають форми. Друга половина тижня подарує несподівані можливості, які виявляться у непримітних місцях. Будьте готові вийти за звичні рамки – на вас чекають дивовижні відкриття та глибокі інсайти.

Лев

Для Левів тиждень стане часом перегляду відносин, як дружніх, так і романтичних. Початок тижня буде спокійним, що допоможе підготуватися до потужного оновлення, яке принесе Молодик 1 листопада. У цей час ви відчуєте бажання позбутися обмежень, які не відповідають вашому внутрішньому світу, і почати висловлювати свої справжні почуття та інтереси. Чим більше щирості виявите, тим значнішими будуть подарунки від Всесвіту.

Стрілець

Для Стрільців цей тиждень розпочнеться з періоду спокою та переосмислення. Ваша енергія буде спрямована всередину, що є ідеальним для глибокого аналізу та зарядки перед активною фазою. З настанням Молодика 1 листопада все зміниться. Друга половина тижня відкриє вам важливі істини, які допоможуть впевнено просуватися до своїх цілей. З 2 листопада, коли Меркурій увійде у ваш знак, інтуїція та здатність знаходити правильні рішення загостряться. Щоб отримати максимум із цього тижня, зосередьтеся на практиці усвідомленості.

Риби

Енергетика тижня для Риб буде пов’язана з минулим, можливо, з дитячими чи юнацькими переживаннями. Прислухайтеся до інтуїції: якщо з’явиться бажання звернутися до себе в минулому, напишіть листа, щоб поділити з собою колишнім усі уроки, які засвоїли. Це допоможе розчистити енергетичне поле, щоб успішно провести практики або ритуали на Молодий місяць. Вихідні пройдуть легко та принесуть радість, а космічна підтримка додасть впевненості в успіху обраного шляху.

Раніше "Телеграф" розповідав про знаки Зодіаку, які цієї осені вирішуватимуться на серйозні зміни в кар’єрі.