Овни стануть об’єктом критики, а праця Стрільців окупиться: гороскоп Таро на 29 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 29 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 29 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цього дня потрібно виявити стійкість

Вівторок, 29 жовтня, для більшості знаків Зодіаку буде напруженим днем. У деяких виникнуть несподівані проблеми, комусь доведеться зіткнутися з обманом чи втратою грошей. Але водночас деяким знакам вдасться цього дня прийняти правильні рішення та плідно попрацювати заради власного добробуту.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на 29 жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме вам.

Овен — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Телець — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Вівторок буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовного зростання.

Близнюки — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Рак – перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Лев — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Діва — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчувати в собі сил що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Терези — Сімка мечів

Ця карта попереджає про те, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри й краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Скорпіон — перевернена Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Стрілець — Королева пентаклів

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас вівторок. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для власного щастя та добробуту своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Козоріг — перевернута Верховна жриця

У Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся найближчу добу менше проявляти емоції й не робити необдуманих вчинків.

Водолій — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансовим планом, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Риби — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі та може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.