Щоб дзеркало у ванній не потіло: який бюджетний засіб нанести на поверхню

Читать на русском
Автор
Запотівання дзеркала у ванній кімнаті можна усунути Новина оновлена 27 жовтня 2024, 22:01
Запотівання дзеркала у ванній кімнаті можна усунути. Фото Freepik

Після гарячого душу ця проблема особливо актуальна

Протирання дзеркала у ванній кімнаті рушником іноді не приносить потрібного ефекту: на його поверхні можуть залишитися розводи, а дзеркало знову почнуть потіти. Більш дієвий спосіб – запобігти утворенню конденсату, який найчастіше з’являється після гарячого душу.

У цьому випадку вам допоможе один простий, але незвичайний лайфхак, пише pixelinform. Уникнути запотівання набагато простіше, використовуючи для цього піну для гоління.

Як запобігти запотіванню дзеркала

Нанесіть піну для гоління на мікрофіброву ганчірку або губку, та акуратно протріть поверхню дзеркала, рівномірно розподіляючи засіб тонким шаром. Коли дзеркало буде вкрите піною, видаліть залишки чистою губкою або сухою тканиною.

Такий лайфхак створить невидимий шар, який захистить дзеркало від запотівання, що дозволить вам нормально бачити своє відображення, наносити макіяж і виконувати інші косметичні процедури.

Позбутися конденсату на вікнах раз і назавжди восени можна простими народними бюджетними способами. Раніше ми писали, що поставити на підвіконня, щоб вікна більше не запотівали.