У Овнів успіх у фінансах, а Дівам потрібно готуватися до "битви": гороскоп Таро на 27 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 27 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 27 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять відкласти важливі справи

Неділя, 27 жовтня, обіцяє бути днем яскравих змін, емоційних одкровень та випробувань. Для одних знаків це день шансів і можливостей, коли можна ризикнути і очікувати успіху, а для інших — момент самопізнання, боротьби з ілюзіями та розв'язання внутрішніх конфліктів. Дехто має виявити стриманість і мудрість, щоб уникнути непотрібних суперечок і напруження, а комусь день принесе гармонію та виконання бажань.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на 27 жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме вам.

Овен — Король пентаклів

На вас чекає впевненість та успіх у матеріальній сфері. Ця карта символізує зрілість, надійність, практичність та здатність грамотно керувати ресурсами. Цей день може стати вдалим для фінансових справ, роботи, інвестицій та будь-якого починання, пов’язаного з матеріальними благами.

Телець — Колесо удачі

Назва карти говорить сама за себе, і 27 жовтня може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Близнюки — Сімка кубків

Цього дня Ви можете зануритися в ілюзії та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Рак — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що у Вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Лев – перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може обвалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Діва — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію.

Терези — перевернутий Паж пентаклів

У Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не піддаватися, бо ще переконайте себе, що проти Вас весь світ.

Скорпіон — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту та обернете ситуацію на краще.

Стрілець — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Козоріг — перевернута Королева жезлів

У неділю Ви можете бути схильні до імпульсивних непродуманих вчинків та конфліктів, а у відносинах можуть виявитися ревнощі та марнославство. Побережіть своїх близьких, щоб не посваритись на рівному місці

Водолій — перевернута Двійка жезлів

У цьому положенні карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти, порожні клопоти, зрив планів. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Риби — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме в неділю виповниться Ваше давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Не виключено, що цього дня ви отримаєте гарну пораду від старшої чи впливової людини.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку досягнуть нових висот у кар’єрі. Дехто навіть вирішить змінити роботу.