Кохання витає у повітрі: 5 знаків Зодіаку оновлять романтичні стосунки до кінця жовтня

Читать на русском
Автор
Гороскоп з 21 по 27 листопада
Гороскоп з 21 по 27 листопада. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Проводьте більше часу разом із коханими

У період з 21 по 27 жовтня 2024 року представники п’яти знаків Зодіаку відчують покращення у своїх романтичних стосунках. З вівторка розпочинається новий сезон Зодіаку. Сонце переходить у Скорпіон, підвищуючи рівень уразливості та прозорості у відносинах.

Ці п’ять знаків можуть зосередитися на рішеннях, які можуть принести користь романтичним бажанням у довгостроковій перспективі. Згідно з гороскопом Your tango, покращення відносин помітять знаки Телець, Водолій, Овен, Козеріг та Риби. Пропонуємо докладніше дізнатися, що ж на них чекає.

Любовний гороскоп на тиждень з 21 по 27 жовтня 2024 року

Овен

Хоча у вас можуть бути логічні причини уникати стосунків, ваше серце думає інакше. Цей рік приніс зміни в особистому житті, що пов’язано з вашим зростанням і зціленням. Астероїд Веста, який 27 жовтня увійде на знак Терезів, акцентує ваші романтичні прагнення до глибоких зобов’язань та спільного життя. Будьте готові до серйозних стосунків – це не просто випадкові захоплення, а бажання чогось справжнього та стабільного.

Телець

22 жовтня Сонце входить у знак Скорпіона, що покращує ваше любовне життя. Цей період вчить вас шукати глибокий емоційний зв’язок, а не покладатися лише на логіку. Зараз важливо зосередитись на тому, щоб ваші дії у відносинах відповідали вашим бажанням. Використовуйте цей час для глибоких розмов і духовного зростання разом із партнером. Логіка важлива, але для кохання потрібно більше почуттів та інтуїції.

Козоріг

Ваша кар’єра важлива, але не забувайте, що кохання має бути в пріоритеті. Якщо ви у відносинах, приділяйте партнеру більше уваги. 23 жовтня Марс та Уран допоможуть вам переглянути свої пріоритети та побачити, як минулі рішення вплинули на ваше особисте життя. Якщо ви хочете покращити відносини, зараз час для дій — проводьте більше часу разом, висловлюйте подяку та наголошуйте на важливості кохання у вашому житті.

Водолій

Не треба прагнути ідеальності — будьте собою. 24 жовтня остання чверть Місяця у Леві допоможе вам відпустити непотрібні ролі та стати справжнім у стосунках. Це час для переосмислення ваших бажань та рішень. Щоб досягти справжнього кохання, важливо бути чесним із собою у дрібницях. Місяць зміцнить ваші стосунки, якщо ви вже знаходитесь на шляху до справжнього зв’язку.

Риби

Кохання для вас завжди було чимось більшим, і не варто відмовлятися від цього бачення. Сезон Скорпіона, починаючи з 22 жовтня, приносить удачу та щось нове у коханні. Це час для ухвалення рішень, які приведуть до виконання ваших романтичних мрій. Не втрачайте можливості навіть якщо вони здаються несподіваними. Важливо довіряти всесвіту і бути відкритим для любові, яка може перевершити ваші очікування.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку не матимуть змоги знайти пару наступного року. Натомість їм пощастить в інших життєвих сферах.