Зі святом Покрови! Барвисті листівки для привітання рідних зі світлим святом

Читати російською
Автор

Обов'язково привітайте близьких

Завтра, 1 жовтня, відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці за новоюліанським церковним календарем. Це свято має особливе значення, оскільки нагадує нам про силу віри, духовний захист і турботу Божої Матері про всіх нас.

Вітаючи своїх рідних і близьких зі святом Покрови, ми даруємо їм частинку духовного тепла і благословення, яке нам передає Пресвята Богородиця. Тому нехай у цей день ваші слова будуть щирими, наповненими світлом і вдячністю за всі благословення, які ми отримуємо завдяки Божій опіці.

Свято Покрови Пресвятої Богородиці має давню історію і походить з Візантії. Воно пов'язане з чудом, що сталося в 910 році в Константинополі. Під час облоги міста ворожими силами мешканці зібралися в храмі Влахернської Богоматері на спільну молитву. За переказами, під час богослужіння святий Андрій Юродивий побачив видіння: Пресвята Богородиця з'явилася у небі й покрила своєю омофором (покровом) місто, захищаючи його від ворогів. Після цього місто було врятоване, а вороги відступили.

В цей день важливо привітати своїх близьких зі святом і побажати усього тільки найкращого. "Телеграф" зібрав для вас барвисті листівки та картинки, щоб ви могли надіслати їх найріднішим і підняти настрій в такі темні часи.

Раніше "Телеграф" розповідав про історію свята Покрови Пресвятої Богородиці. Ми поділилися, чому 2024 року дата свята змінилася.