Проблеми з грошима та конфлікти на роботі: карти Таро обіцяють неприємності цим знакам

Читати російською
Автор

У цих знаків настав складний період

Останній тиждень вересня обіцяє бути непростим у плані фінансів. У представників багатьох знаків Зодіаку можуть виникнути проблеми із отриманням грошей. Все це може супроводжуватись напруженою ситуацією з колегами.

Таке передбачення дали карти Таро, які випали у фінансовому розкладі на період із 23 по 29 вересня включно. Дізнайтеся, до чого варто бути готовим цього тижня.

Овен — перевернута П’ятірка жезлів

На тижні у вас може виникнути непорозуміння з колективом, через що частина роботи може піти нанівець. Намагайтеся абстрагуватися від будь-яких конфліктних ситуацій.

Телець — перевернута Дев’ятка жезлів

У цьому виді карта виступає поганою ознакою — цього тижня на вас можуть чекати втрати, перешкоди та відстрочки у фінансових справах.

Лев — перевернута Десятка пентаклей

В останній тиждень вересня вам можливо затримають зарплату або виникнуть неприємності на роботі та фінансові втрати. Поліпшити ситуацію старими методами не вдасться, варто спробувати щось нове.

Козоріг — перевернута Двійка мечів

Хтось у вашому оточенні може незабаром розчарувати, бо не бажає Вам добра. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Риби — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня у вас можуть бути фінансові труднощі, але при цьому також не буде сил розв'язувати проблеми та будувати плани.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку мають знайти своє кохання або зміцнити наявні відносини до кінця 2024 року. Пощастить небагатьом.