У Близнюків зміни на краще, а Терези можуть втратити гроші: гороскоп Таро на 24 вересня 2024

Читати російською
Автор

Яких подій чекати у другий день тижня

Вівторок, 24 вересня, стане днем випробувань та змін для багатьох знаків зодіаку. Комусь цей день подарує можливості для зростання та переосмислення, тоді як на інших очікують втрати та складний вибір. Цього дня важливо слухати як інтуїцію, так і оточуючих. Однак не забувайте, що навіть у найскладніших моментах завжди можна знайти шлях до позитивних змін та нових можливостей.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнайтесь, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Зірка

Карта попереджає, що Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та наскочити депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший фільм, запишіться на йогу або купіть смачненького.

Телець — Колісниця

Швидше за все, ваші емоції відійдуть на другий план і головним буде розум. Тому цей день стане дуже вдалим для розв'язання важливих питань, позбавлення всього зайвого і старого, початку здорового способу життя.

Близнюки — Шістка мечів

Ця карта обіцяє швидкі зміни на краще, вказує на те, що ви залишите позаду старі проблеми й знайдете спокій. Слухайте свій голос.

Рак — Лицар мечів

Ця карта попереджає про несподівані, раптові події та можливо про конфлікт. Водночас якщо ви будете готові, діяти рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточуючих, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Лев — Закохані

Ця карта каже, що Вам може знадобитися ухвалити якесь рішення. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, серця і розуму, вони будуть у гармонії один з одним і підкажуть правильну відповідь. Саме час склеїти розбите, відновити зруйноване, помиритись з тими, з ким у сварці.

Діва — перевернутий Самітник

Ця карта вказує на те, що хтось або щось може турбувати Ваш спокій, Ви схилятиметеся сперечатися з усім світом і дарма ігнорувати чужу допомогу.

Терези — перевернутий Лицар пентаклей

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з близьким.

Скорпіон — перевернена Вісімка пентаклей

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але потім розчарувалися у справі та втратили бажання рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете проґавити хороші можливості.

Стрілець — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі й може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Козоріг — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, щобільше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Водолій — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Риби — Дев’ятка мечів

Ви можете зіткнутися з напливом провини та відчаю, через що можуть виникнути розгубленість і навіть ненависть до себе. Що б не трапилося, не звинувачуйте себе надто сильно, і рано чи пізно всі негаразди закінчаться.