Від них відвернеться успіх: кінець вересня принесе неприємні сюрпризи для цих знаків

Читати російською
Автор

Дізнайтеся, хто має пережити складний етап

В останній тиждень вересня успіх може відвернутися від деяких знаків Зодіаку, і цей період стане для них випробуванням. Для багатьох цей час стане перевіркою на терпіння, стійкість та готовність прийняти зміни. Тим, хто сподівався на успіх та гармонію, доведеться зіткнутися зі зворотним боком життя. Негативні події можуть торкнутися різних аспектів: від відносин до професійних справ.

Принаймні про це говорять карти Таро, які випали у загальному розкладі на період із 23 по 29 вересня включно. "Телеграф" пропонує дізнатися, кому ж варто підготуватися до неприємностей.

Овен — Вежа

Для вас найближчий тиждень може бути вирішальним, навіть кризовим. Настають зміни. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Лев — перевернута Королева мечів

Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством і підступністю, проте це може бути як проти вас від іншої людини, так і виходити від вас самих. Наберіться терпіння, тиждень може зробити малоприємні сюрпризи.

Діва — перевернутий Лицар жезлів

Вам доведеться зіткнутися з перешкодами чи невдачами у своїх справах, справи можуть скасовуватися або відкластися. Ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху. Будьте обережні, тому що необдумані рішення можуть мати малоприємні наслідки.

Терези — перевернутий Туз жезлів

Найближчого тижня якісь можливості у вас можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Стрілець – перевернута Справедливість

Успіх зіграє проти Вас, і ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на вашу користь.

Козоріг — перевернута Трійка пентаклей

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Найближчого тижня у вас не надто виходитиме налагоджувати справи та контакти з оточенням, — але ви й не надто цього хотітимете.

Риби — перевернутий Імператор

Імператор у мінусі пророкує крах планів і бездіяльність. Стан справ наступного тижня вам не буде подобатися, і ви навряд чи зможете це змінити.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку не вміють справляти перше враження. Через специфіку свого характеру вони іноді відлякують співрозмовників.