Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Раків чекає щасливий поворот, а Стрільців – купа грошей

Читати російською
Автор

Тиждень обіцяє бути цікавим

Кінець вересня 2024 року багатьом принесе фінансові труднощі та конфлікти на роботі, проте деякі в цей час навпаки зможуть розпочати якусь справу, стати успішнішим та мудрішим.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 23 по 29 вересня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута П’ятірка жезлів

У вас найближчим часом можуть виникнути непорозуміння з колективом, через що частина роботи може піти нанівець. Намагайтеся абстрагуватися від будь-яких конфліктних ситуацій.

Телець — перевернута Дев’ятка жезлів

У цьому виді карта виступає поганою ознакою, — у найближчий тиждень на вас можуть чекати втрати, перешкоди та відстрочки у справах фінансових.

Близнюки — перевернутий Світ

У вас може бути спокуса піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища, швидкі ставки та афери не допоможуть.

Рак — Колесо Фортуни

Вам незабаром раптово може повернутися сприятлива можливість, статися успіх, покращитися ситуація з фінансами, що збоку здаватиметься чистим везінням. Також картка може пророкувати переїзд.

Лев — перевернута Десятка пентаклів

Наступного тижня у вас можлива затримка зарплати, неприємності на роботі та фінансові втрати. Майте на увазі, — старі методи вже неефективні, варто спробувати щось нове.

Діва — Верховна жриця

Карта радить, що краще поки не думати про тлінні гроші, а займатися саморозвитком і ставати мудрішими. Покладайтеся на свою інтуїцію, вона не підведе.

Терези — Ієрофант

Порада картки — грайте за правилами і продовжуйте докладати зусиль на роботі, і все буде добре. Однак, не забувайте, що не гроші зараз головне. Якщо ви думали про продовження навчання, то вам однозначно варто це зробити.

Скорпіон — Маг

Просто так на вас багатство не впаде, але ви напевно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий тиждень буде сприятливим для цього.

Стрілець — Імператор

Імператори не бідують, і ви разом з ним можете зміцнити своє фінансове становище, зробити якісь мудрі кроки в цьому напрямку, прийняти вірні рішення в питанні нерухомості.

Козоріг — перевернута Двійка мечів

Хтось у вашому оточенні може не бажати вам добра і може вас незабаром розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Водолій — Паж мечів

Чекайте на цьому тижні новин, пов’язаних із грошима. Також картка рекомендує сісти та зайнятися аналізом своїх витрат і доходів, можливо переглянути свої плани — зараз для цього дуже сприятливий момент.

Риби — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня у вас можуть бути фінансові труднощі, але при цьому також не буде сил вирішувати проблеми та будувати плани.