Надіє, з Днем ангела! Красиві листівки до іменин 17 вересня

Читати російською
Автор

Сьогодні варто привітати близьких та знайомих Надій з іменинами

У вівторок, 17 вересня за новим церковним стилем, святкується одне з найбільш шанованих християнських свят – день святих мучениць Віри, Надії та Любові, а також їх матері Софії. Цього дня можна привітати з іменинами всіх, хто має ім’я Надія.

На відміну від більшості інших імен, ім’я Надія було запозичене не за звучанням, а за змістом. У грецькій мові значення імені Надія — "надія", але воно пишеться інакше: Ελπίς (Елпіс). Також варто відзначити, що ім’я Надія популярне в арабських країнах, там воно перекладається як "щедра".

Власниця цього особливого імені відрізняється енергійністю, твердістю та емоційністю. Вона має сильну волю. Надія не схильна до дипломатії і найчастіше каже прямо те, що думає. Не варто дивуватися, що така поведінка нерідко призводить до виникнення конфліктів та труднощів у житті. Однак Надія привітна, а спілкування з нею буває легким та приємним.

"Телеграф" вітає всіх Надій із Днем ангела 17 вересня! На честь свята ми підготували гарні та яскраві привітання у вигляді листівок та картинок, які сьогодні можна надіслати іменинниці.

Нагадаємо, що 17 вересня християни східного обряду відзначають День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Раніше "Телеграф" писав, чому свято перенесли з 30 вересня.