У минулому житті був кішкою: мережу розсмішив пес, який заліз на верхівку дерева (фото)

Читать на русском
Автор
936
Пес розсмішив мережу
Пес розсмішив мережу. Фото ru.freepik.com

Свідки здивувалися такому вчинку вівчарки

Як правило, тварини смішать та зачаровують своєю безпосередністю та інколи дивними вчинками. Так, нещодавно мережу розсмішив коргі, який зумів дістати їжу зі столу, залізши на спини двох інших псів, а тепер популярний стає інший курйозний випадок.

Йдеться про вівчарку із США, яка майстерно видерлася на верхівку сухого дерева, погнавшись за котом. Про це розповіли на порталі "UPI".

На незвичайний виклик прибули пожежники міста Латроп, що у штаті Каліфорнія. Як виявилося, в азарті погоні за кішкою вівчарка майстерно залізла на верхівку дерева, а назад спуститися пес уже не міг. Так він і сидів разом з котом на верхівці, допоки пожежники не приставили драбину та не спустили тварину донизу. Своєю чергою кішка змогла злізти самостійно. Кумедні світлини пожежники опублікували на своїй Facebook-сторінці та висловили надію, що наступного разу тварина гарненько подумає перш ніж лазити за кішками по деревах.

Ця історія швидко розлетілася мережею, викликавши хвилю жартів і позитивних відгуків. Багато користувачів зазначили, що собаки завжди готові до нових пригод, навіть якщо вони закінчуються незапланованим підкоренням висоти. Коментатори не могли втриматися від іронічних зауважень про те, що, можливо, вівчарка тепер вважає себе справжнім рятувальником котів.

Пожежна служба міста Латроп також нагадала місцевим жителям про важливість слідкування за своїми домашніми улюбленцями, адже не кожен день можна розраховувати на швидку допомогу в таких курйозних ситуаціях.

Раніше ми публікували відео з таксою, яка отримала ляпас від кота, але не розгубилася. Реакція пса потішила мережу.