Боротьба з невидимим ворогом: пес, який намагався приборкати струмінь води, розсмішив мережу (відео)

Читать на русском
Автор
714
Тварина сподобалася користувачам
Тварина сподобалася користувачам. Фото ru.freepik.com

Пес підкорив своєю безпосередністю

Тварини, як правило, підкорюють людей своєю безпосередністю. Нещодавно користувачі милувалися хитрим коргі, який за допомогою своїх друзів-псів зумів дістати їжу зі столу, а тепер у мережі став популярним ще один ролик.

На ньому зображений собака, який намагається побороти струмінь води. Відео опублікували на YouTube-каналі "Rumble Viral".

Так, господарі головної героїні ролика вирішили розважити свою вихованку у спекотний літній день та встановили імпровізований фонтан у саду з використанням корита та поливального шланга. Собака усіляко намагається схопити невидимого ворога кусаючи його з усіх боків, однак той буквально вислизає крізь пащу.

На відео видно, що тварина задоволена такою забавкою, вона радісно грається біля фонтанчика, виляє хвостом, стрибає та немов усміхається по-собачому. Своєю чергою, господарі ймовірно спостерігають за цим видовищем з усмішками на обличчях, насолоджуючись щирою радістю свого улюбленця. Такі моменти показують, як важливо не лише забезпечувати тварин комфортними умовами, але й дарувати їм емоції, що приносять щастя. Це не тільки спосіб охолодитися в спеку, а й справжнє свято для собаки, що наповнює її день енергією та позитивом.

Раніше ми публікували відео з таксою, яка отримала ляпас від кота, але не розгубилася. Реакція пса потішила мережу.