Віряни, зі святом! Теплі картинки з Воздвиженням Хреста Господнього

Читать на русском
Автор
1170
Листівки та картинки до Воздвиження Хреста Господнього
Листівки та картинки до Воздвиження Хреста Господнього. Фото Колаж "Телеграфу"

Відправте близьким теплі картинки з релігійним святом

У суботу, 14 вересня, за новим церковним календарем віряни відзначають велике релігійне свято — Воздвиження Хреста Господнього. У цей день вшановують знайдення Хреста, на якому колись розіп'яли Ісуса Христа.

Воздвиження передбачає прославляння Хреста Господнього, якого відшукали та повернули з Персії. Це вдалося зробити цариці Гелені, мамі імператора Костянтина Великого.

Дізнавшись таку новину, імператор дав вказівку звести в Єрусалимі церкву саме там, де розіп'яли Спасителя. У цьому місці й встановили Хрест Господа.

Цього дня віряни поспішають до храму, аби вшанувати Хрест Господній та молитися до Бога. Також варто відмовитися від споживання м'яса, молочних продуктів. Не рекомендується виконувати важко фізичну роботу, пліткувати, ображати когось, займатися рукоділлям, проводити городні роботи.

Цей важливий день варто зустрічати з добрими намірами й чистими думками. Тож доброю традицією серед вірян є вітати один одного з Воздвиженням Хреста Господнього. "Телеграф" підготував добірку картинок з побажаннями для рідних, близьких, друзів і колег. Надішліть їм такі листівки у велике свято.

Картинка з Воздвиженням Хреста Господнього
Вітання до Воздвиження Хреста Господнього
Воздвиження Хреста Господнього 2024
Листівка з Воздвиженням Хреста Господнього
Тепла картинка з Воздвиженням Хреста Господнього

Раніше "Телеграф" розповідав, коли цього року відзначають Покрови Пресвятої Богородиці. Не всі знають, що свято перенесли.