Всім терміново до Малайзії: чим приваблює пляж на одному з островів (відео)

Читать на русском
Автор
На острові рай для любителів котів
На острові рай для любителів котів. Фото ru.freepik.com

Чудове місце для спілкування з тваринами

Для багатьох не секрет, що тварини є своєрідним інструментом для зняття стресу в людини. Вони позитивно впливають на нервову систему, допомагають заспокоїтися, а деяких з них навіть залучають для реабілітації тяжкохворих людей.

Зокрема, в Малайзії є навіть цілий пляж, густонаселений котами. Там кішки настільки звикли до людей, що не бояться їх, а відвідувачі пляжу своєю чергою можуть насолодитися спілкуванням з цими пухнастими створіннями. Зважаючи на ситуацію в Україні, кожному жителю нашої країни пішло б на користь таке проведення часу. Відео публікує "Телеграф".

Так, місце, яке називають "Пляжем кішок", знаходиться в Малайзії на острові Пінанг. Воно приваблює туристів своєю унікальною атмосферою, де численні кішки вільно гуляють піщаними берегами та прилеглою територією.

Пінанг — це райський куточок з мальовничими краєвидами, білими піщаними пляжами та прозорою водою. Але, крім природної краси, острів знаменитий своїми кішками. Ці тварини вільно пересуваються пляжами та територією, де їх часто підгодовують як місцеві жителі, так і туристи. Місцеві кішки звикли до людей і поводяться дружньо, охоче йдуть на контакт і навіть можуть спокійно спати поряд із відпочивальниками.

Цікаво, що кішки стали свого роду символом Пінангу, а на острові є навіть кілька пам’ятників та скульптур на їхню честь. Легенди та міфи про кішок та їх особливу роль у житті острова надають цьому місцю ще більшої привабливості.

Туристи часто відвідують цей пляж не лише заради відпочинку на природі, а й задля спілкування з тваринами, які давно стали частиною місцевої культури.

Раніше ми публікували відео з таксою, яка отримала ляпас від кота, але не розгубилася. Реакція пса порадувала мережу.