Ніхто не очікував такого закінчення: що сталося з жінкою, яка відбила свого собаку від алігатора (фото)

Читати російською
Автор

Як жінка врятувала свого собаку від алігатора

Милі тваринки, як-от коргі, який за допомогою інших псів вкрав їжу зі столу, продовжують тішити мережу. А от 84-річній Долорес Боппел з Флориди, було не до сміху, коли на її собаку мало не напав алігатор понад два метри.

Жінка змогла не лише врятувати свого улюбленця, але й вижити сама. Деталі розповіли на порталі "Fox News".

Так, жахлива подія сталася на початку вересня, коли мешканка Північного Форт-Майєрса вигулювала увечері свого собаку породи ши-тцу. Жінка розповіла, що в один момент відчула недобре передчуття і в той самий час на її пса кинувся величезний алігатор завдовжки 2 метри та 20 сантиметрів. Господиня миттєво зреагувала, схопила свого собаку на руки та підняла високо вгору, аби рептилія не змогла його дістати. Однак, натомість постраждала сама — алігатор вкусив її за ноги та пальці. Врятувало Долорес те, що вона змогла дати рептилії відсіч, вдаривши її ногою, через що алігатор відступив.

Свідки події розповіли, що почули крик жінки та побачили, як вона повзе та розмахує руками. Мешканці негайно викликали "швидку" та поліцію, жінці надали всю необхідну медичну допомогу. Собаку також оглянув ветеринар — на ньому була кров, але то виявилась кров жінки. Алігатора також вилучили зі ставка та переселили у місце, де він не завдасть шкоди людям.

Попри те, що алігатори у цій місцевості нападають на людей не часто, вони є досить небезпечними. Вони можуть завдати травм або ж призвести до смертельних наслідків.

Раніше ми публікували відео з таксою, яка отримала ляпас від кота, але не розгубилася. Реакція пса потішила мережу.