Обов’язково придбайте на осінь: що треба мати з одягу в цьому сезоні (фото)

Читать на русском
Автор
511
Тренч і шкірянка - класика на осінь
Тренч і шкірянка - класика на осінь. Фото Колаж "Телеграфу"

Ці речі зроблять ваші луки трендовими поза часом

Модниці вже активно шукають, що буде актуально носити в цьому сезоні. Серед трендів — блуза у стилі бохо, маскулінні жакети, в‘язаний жилет. Утім, є й такі речі, які не виходить з моди завдяки універсальним фасонам.

Літній сезон з мінішортами й легкими квітковими сезонами поступово відходить. Тож потрібно замінювати його теплими светрами, брюками та згодом — верхнім одягом. "Телеграф" розповість, які речі мають бути у вашому гардеробі на осінь.

Тренч

Ця річ просто не може вийти з моди, оскільки вважається класикою. Тож можете сміливо обирати її до свого гардероба. Однак краще зупинятися на спокійній колірній палітрі — бежевому, молочному, синьому, чорному. Так, ви з легкістю зможете створювати актуальні образи, адже тренч має вдалий вигляд у поєднанні з різними речами.

Фото: Pinterest

Вітрівка

Вітрівка буде хорошим варіантом для носіння щодня. Ідеально комбінується з футболками, лонгслівами, джинсами, штанами, бейсболками та кросівками. Такий елемент гардероба додасть нотку сучасності у ваші буденні луки. У цьому сезоні наймоднішим вважається кремовий та лимонний відтінки. Водночас базові залишаються актуальними поза часом.

Фото: Pinterest

Шкірянка

Без шкіряної куртки взагалі важко уявити осінній гардероб. Тому що ця річ здатна зробити стильним практично будь-який образ. Міксуйте шкірянку з джинсами, пуловерами, сукнями, спідницями, футболками. Перевага такої куртки у тому, що її можна носити майже з усім. Водночас будете мати трендовий вигляд, незалежно від сезону.

Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття більше не є модним у 2024 році. Зверніть увагу на те, чого вже варто позбутися зі свого гардероба.