Не носіть це, якщо хочете бути стильною: антитренди у взутті на осінь 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
653
Антитренди у взутті на осінь 2024
Антитренди у взутті на осінь 2024. Фото Pinterest

Краще відкладіть його подалі в шафу

Осінь 2024 диктує нові модні правила, і те, що ще нещодавно було на піку популярності, може стати справжнім антитрендом. Якщо ви хочете бути в тренді і уникнути помилок у виборі взуття та одягу, важливо знати, які моделі слід відкласти в шафу цього сезону.

Так, мода змінюється, але важливо дотримуватися власного стилю і прислухатися до своїх вподобань при виборі тої чи іншої речі. Про антитренди у взутті на осінь 2024 розповідає "Телеграф".

Антитренди у взутті на осінь 2024

Уггі

Класичні уггі, які були незмінними супутниками холодних сезонів багато років, цього разу залишаються поза модним радаром. Хоча вони комфортні та теплі, дизайнери віддають перевагу більш стильним і елегантним варіантам взуття на осінь. Уггі поступаються місцем витонченим чобіткам і черевикам, які додають образу більшого шарму і жіночності.

Яке взуття вийшло з моди восени 2024
Фото: pinterest

Оксфорди з масивними елементами

Оксфорди з великими пряжками, шипами чи іншими масивними елементами, також стали антитрендом. Восени 2024 року на перше місце виходить мінімалізм та елегантність. Якщо вам подобаються оксфорди, краще обирати моделі з класичним дизайном, які підкреслюють стриманість і стиль.

Антитренди у взутті на осінь 2024
Фото: pinterest

Кросівки з масивною підошвою

Кросівки з масивною "платформою", відомі як "dad sneakers" або "ugly sneakers", які трималися в трендах кілька сезонів, тепер вважаються застарілими. Вони поступаються місцем витонченішим і більш лаконічним моделям, які підкреслюють природну форму стопи і виглядають більш універсально.

Яке взуття вже не в моді восени 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, що балетки повернулися в моду цієї осені. Це взуття довго вважалося застарілим, однак у 2024 знову у тренді.