На Раків чекають зміни на краще, а Риб — обман: гороскоп Таро на 8 вересня 2024 року

Читать на русском
Автор
1401
Гороскоп Таро, чого чекати 8 вересня
Гороскоп Таро, чого чекати 8 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Знайдіть час для відпочинку у цей день

Останній день тижня обіцяє бути неоднозначним. У представників деяких знаків Зодіаку відбудуться зміни. Але не у всіх вони будуть на краще. Також у неділю можливі проблеми з грошима.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали у розкладі на восьмий день вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Верховна жриця

У Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся найближчу добу менше проявляти емоції й не робити необдуманих вчинків.

Телець — Лицар жезлів

Карта може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на переїзд у найближчій перспективі.

Близнюки — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Рак — перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернена Башта вказує на те, що Ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Лев — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Діва — перевернута Сімка пентаклей

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансами, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Терези — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Постарайтеся не посваритися з близькими.

Скорпіон — перевернена Вісімка жезлів

У цьому положенні карта вказує на те, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили та женете вперед паровозу, варто сповільнитися, інакше нашкодите як собі, так і своїм відносинам з оточенням.

Стрілець — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, радість, духовне оновлення та переродження, нові повороти в житті — головне вірте в себе. А якщо Ви з кимось у сварці, то рахуйте цю карту за знак, що час миритися.

Козоріг — перевернута Трійка кубків

Карта попереджає, що якесь задумане підприємство може завершитися не так, як Ви того хотіли б. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними та уникайте надмірностей у будь-чому.

Водолій — Лицар мечів

Ця карта попереджає про несподівані, раптові події та можливо про конфлікт. В той самий час, якщо ви будете готові, діяти рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточення, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Риби — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.