Невдача й неприємності на роботі: шість знаків Зодіаку чекає неспокійний вересень

Читать на русском
Автор
938
Початок осені вийде непростим Новина оновлена 07 вересня 2024, 10:51
Початок осені вийде непростим. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Всі труднощі переборні

Вересень 2024 року може стати непростим періодом для деяких знаків Зодіаку, особливо у питаннях кар’єри та фінансів. Карти Таро попереджають, що протягом цього місяця на шістьох представників Зодіаку чекають серйозні випробування, пов’язані з роботою і грошима. Це час, коли необхідно виявити терпіння та гнучкість, переглянути свої стратегії та бути готовими до несподіваних поворотів.

Карти у фінансовому розкладі Таро на вересень від "Телеграфа" вказали, що труднощі можуть очікувати на Овнів, Раків, Львів, Дів, Терезів і Козерогів.

Овен — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Рак — Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Лев — перевернутий Самітник

Вам може загрожувати невдача через невміння чи небажання працювати у команді. Іноді карта також може вказувати на те, що ви зіткнетеся з кимось хитрим, хто не зневажає "заборонених" прийомів у справах.

Діва — перевернута Трійка кубків

У перевернутому положенні це не найсприятливіша карта, ваша робота може принести менші результати, ніж ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватися.

Терези — перевернутий Туз кубків

Найближчим часом блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не виправдаються успіхом, або не зможете їх гідно реалізувати.

Козоріг — перевернуте Сонце

Найближчими тижнями не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.