З Днем благодійності! Найкращі привітання у картинках з міжнародним святом

Читати російською
Автор

Не забудьте привітати благодійників зі святом

Сьогодні, 5 вересня в Україні та світі відзначають Міжнародний день благодійності. Це свято присвячується усім, хто безкорисно допомагає іншим, утверджуючи у світі добро, милосердя та взаєморозуміння.

На офіційному рівні Міжнародний день благодійності заснували у 2012 році. Рішення ухвалили на засіданні Генеральної Асамблеї ООН, а ініціювала такий день Угорщина.

Свято ввели для того, щоб привернути увагу суспільства до благодійництва, аби люди долучалися до хороших справ і не забували, що є ті, хто потребує допомоги.

Обрали датою саме 5 вересня, оскільки цього дня померла Мати Терези, яка вважалась уособленням добрих справ і милосердя. Вона була нагороджена Нобелівською премією миру за її "гуманітарні праці" і "духовну наснагу".

Зараз благодійність має особливо важливе значення, оскільки в Україні триває велика війна, розпочата Росією. Кожного дня на фронті гинуть військові, а цивільні страждають від щоденних російських авіаударів.

Тож у мережі часто можна побачити оголошення з проханням допомогти. Не проходьте повз, намагайтеся перерахувати навіть невеликі суми. Адже навіть найменші зусилля кожної людини можуть врятувати чиєсь життя та полегшити перебіг лікування.

З нагоди свята "Телеграф" зібрав теплі картинки з Міжнародним днем благодійності. Надсилайте їх усім знайомим, які допомагають іншим, а також просто рідним, близьким, друзям. Це може надихнути їх теж долучитися до добрих справ.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, коли відзначають День воєнної розвідки України. Залишилось всього кілька днів до свята.