З Днем благодійності! Найкращі привітання у картинках з міжнародним святом

Читать на русском
Автор
Добірка листівок з Міжнародним днем благодійності
Добірка листівок з Міжнародним днем благодійності. Фото Колаж "Телеграфу"

Не забудьте привітати благодійників зі святом

Сьогодні, 5 вересня в Україні та світі відзначають Міжнародний день благодійності. Це свято присвячується усім, хто безкорисно допомагає іншим, утверджуючи у світі добро, милосердя та взаєморозуміння.

На офіційному рівні Міжнародний день благодійності заснували у 2012 році. Рішення ухвалили на засіданні Генеральної Асамблеї ООН, а ініціювала такий день Угорщина.

Свято ввели для того, щоб привернути увагу суспільства до благодійництва, аби люди долучалися до хороших справ і не забували, що є ті, хто потребує допомоги.

Обрали датою саме 5 вересня, оскільки цього дня померла Мати Терези, яка вважалась уособленням добрих справ і милосердя. Вона була нагороджена Нобелівською премією миру за її "гуманітарні праці" і "духовну наснагу".

Зараз благодійність має особливо важливе значення, оскільки в Україні триває велика війна, розпочата Росією. Кожного дня на фронті гинуть військові, а цивільні страждають від щоденних російських авіаударів.

Тож у мережі часто можна побачити оголошення з проханням допомогти. Не проходьте повз, намагайтеся перерахувати навіть невеликі суми. Адже навіть найменші зусилля кожної людини можуть врятувати чиєсь життя та полегшити перебіг лікування.

З нагоди свята "Телеграф" зібрав теплі картинки з Міжнародним днем благодійності. Надсилайте їх усім знайомим, які допомагають іншим, а також просто рідним, близьким, друзям. Це може надихнути їх теж долучитися до добрих справ.

Картинка з Днем благодійності
З Міжнародним днем благодійності
Вітаємо з Днем благодійності
З Днем благодійності
Міжнародний день благодійності 2024

Раніше "Телеграф" розповідав про те, коли відзначають День воєнної розвідки України. Залишилось всього кілька днів до свята.