Викиньте ці речі зі своєї шафи: головні антитренди осені 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
2279
Головні антитренди осені 2024 року Новина оновлена 04 вересня 2024, 10:10
Головні антитренди осені 2024 року. Фото Колаж "Телеграфу"

Відмовтеся від цих речей

Деякі речі виходять з моди, як би нам цього не хотілось. І варто їх уникати, щоб мати актуальний вигляд. Наприклад, джинсова сорочка, футболки, які не тримають форми та обтислі спортивні костюми. Однак це ще не все.

Окремий одяг лише псує ваші образи, роблячи їх старомодними. Варто позбутися їх зі свого гардеробу та замінити більш стильними моделями. "Телеграф" зібрав кілька таких речей, які вже не є актуальними.

Туніка з трикотажу

Раніше така річ мала своїх поціновувачів. Модниці вміли красиво обіграти туніку зі шкіряними довгими чоботами та пальтами. Утім, восени 2024 року цей елемент гардероба має безглуздий вигляд. Натомість їх можна замінити трикотажними сукнями у підлогу. А доповнити — також шкіряними довгими чоботами або черевиками.

Фото: free-style-odessa

Светри з вирізами

Ще кілька сезонів тому светри з вирізами на плечах були на піку популярності. Така деталь додавала лукам родзинки. Але тепер модні експерти в один голос кажуть, що річ втратила актуальність. Замість них краще обирати об'ємні та суцільні светри.

Фото: Pinterest

Приталені джинси

Скінні мають своїх прихильників і чимало жінок їх люблять за те, що вони підкреслюють фігуру. Попри це, вузький фасон джинсів залишається поза трендами 2024 року. Естети рекомендують зупинятися на вільних джинсах з високою посадкою.

Фото: Pinterest

Шарф з бахромою

Така акцентна деталь, як бахрома чудово прикрашала шарфи та робила їх виразнішими. Проте з роками цей аксесуар перестав бути трендовим. Краще обирати класичні моделі, без будь-яких доповнень.

Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про те, яке взуття втратило актуальність, хоча раніше було трендовим. Припиніть його носити, якщо хочете бути модною.