Такса отримала ляпас від кота, але не розгубилася: реакція пса потішила мережу (відео)

Читати російською
Автор

Кумедні тварини потішили користувачів

Допоки дехто милується танцем папуги, який вивчив танці 80-х, мережу підкорило чергове миле відео. На ньому зображено щеня такси, яке намагається познайомитися зі старшим хутряним членом сім'ї — котом.

Однак коту це не дуже подобається і він б'є лапою малечу. Реакція такси потішила користувачів, а відео опублікували на YouTube-каналі "ViralHog".

Варто зазначити, що за два роки ролик набрав 279 тисяч переглядів. На відео видно, як собака грається з котом, але в якийсь момент кіт вирішив дати собаці лапкою "ляпас". Реакція собаки була напрочуд цікавою: він застиг на мить, а потім повільно впав на підлогу. Господарі були здивовані цією маленькою "виставою" від своїх домашніх улюбленців.

Відео дуже сподобалося користувачам соціальних мереж, і вони активно залишали під ним свої коментарі: "Пес намагався показати кішці, що він повністю відкритий для неї і не виявляє до неї агресії, тому що хоче дружити", "Так драматично! Він має майбутнє в акторській майстерності, він зміг так добре зіграти цю роль", "Мені зовсім не подобається цей кіт".

Раніше ми публікували відео з єнотами, які намагаються відчинити двері, танцюючи кумедний танець. Воно підкорило користувачів мережі.