Намагаються відчинити двері, танцюючи кумедний танець: відео милих єнотів підкорило мережу

Читать на русском
Автор
566
Кумедний танець милих створінь
Кумедний танець милих створінь. Фото pixabay.com

Єноти розсмішили глядачів

Кумедні відео з дітьми чи тваринами часто підіймають настрій та змушують посміхнутися наприкінці важкого робочого дня. Зокрема, нещодавно ми публікували ролик, де малюки намагаються потоваришувати з котами.

А сьогодні хочемо поділитися відео смішних єнотів, які намагаються відчинити двері, проте це виглядає, як милий танець. Ролик опублікував користувач YouTube "withcadmus".

Так, нещодавно у мережі з’явилося відео, яке миттєво зворушило всіх — два єноти намагаються втекти з вольєра, відчинивши двері. Попри те, що вони синхронно стрибають, дотягнутися до ручки їм не вдається, через що двері залишаються зачиненими.

"Вони не надто кмітливі, але такі милі", — зазначають коментатори під відео. З цим важко не погодитися, як і не піддатися чарівності цих пухнастих створінь.

Варто зазначити, що така поведінка (стрибання біля стіни) є дуже характерною для цих тварин. Як зазначають фахівці, таким чином єноти (і багато інших тварин) можуть знижувати рівень стресу, використовуючи надлишок енергії.

Раніше ми публікували цікавий тест по картинці, на якому потрібно сказати, кого ви більше любите: собак чи котів. Завдяки тесту можна глибше пізнати себе.