"Немов подружжя, що разом 40 років": папуги, які домовляються про побачення, підкорили мережу (відео)

Читать на русском
Автор
Відео з милими пташками Новина оновлена 27 серпня 2024, 17:42
Відео з милими пташками. Фото pixabay.com

Пара папуг підкорили мережу

Нещодавно мережу підкорило відео на якому папуга танцює танці вісімдесятих. А тепер з'явився ролик на якому ці розумні птахи розмовляють між собою.

Таке відчуття, що на відео — подружня пара за недільним сніданком. Кумедний ролик опублікували на YouTube-каналі "Rumble Viral".

Так, користувачів розчулило відео, де папуги, на ім'я Пабло та Габріель, ведуть між собою "людську розмову". Птахи спілкуються між собою, ставлять питання і відповідають на них. На одному із кадрів одна пташка немов просить почухати їй голівку, а інша виконує прохання. На іншому — папуги "смачно" цілуються з відповідним звуком. Виникає враження, що їхній діалог цілком усвідомлений, і що папуги відчувають прихильність один до одного.

Користувачі у коментарях пожартували, що папуги виглядають, немов літня пара, яка прожила разом понад 40 років. А дехто навіть спробував перекласти їх діалог, де є фрази: "Доброго ранку", "Люблю тебе", "Дякую", "Давай поцілуємося", "Що вдієш?", "Ми можемо побачитися?". Інші ж користувачі пожартували, що відтепер дивитимуться відео з пташками, а не котиками.

Раніше ми публікували відео з єнотами, які намагаються відчинити двері, танцюючи кумедний танець. Воно підкорило користувачів мережі.