Ви точно робили інакше: популярний бренд розповів, як часто потрібно прати джинси

Читать на русском
Автор
Як часто прати джинси
Як часто прати джинси. Фото pixabay.com

Ви здивуєтеся цьому факту

Джинси давно уже стали частиною гардероба людей по всьому світу. Неймовірно, але факт — колись вони були практичним та зручним одягом для робочих шахтарів.

Однак ця річ пройшла довгий шлях та тепер її одягають під різні стилі одягу, вони доступні для чоловіків, жінок та дітей. Але для багатьох залишається загадкою: як часто потрібно прати джинси? Правду вдалося дізнатися завдяки дослідженню, проведеному Університетом Альберти, інформує "Express".

Як часто потрібно прати джинси

Так, дослідження, проведене в Університеті Альберти, продемонструвало, що кількість бактерій у джинсах після двотижневого носіння не відрізняється від рівня бактерій у парі джинсів, яку носили щодня протягом 15 місяців. Це означає, що часте прання не робить їх значно чистішими.

При цьому, згідно з даними джинсового бренду Levi's, деякі люди взагалі ніколи не перуть свої джинси. Зокрема, директор з дизайну Пол О'Ніл в інтерв'ю для Australian Financial Review наголосив, що сам він пере їх лише після того, як одягнув їх 30-50 разів.

А от господині з таким твердженням не згодні. Вони обговорюють на форумах своїх чоловіків та скаржаться, що в них не можна забрати джинси для прання. Та найбільше їх обурює те, що чоловіки кладуть брудні речі до чистого одягу.

Раніше ми писали, як відбілити шкарпетки. Достатньо лише додати копійчаний засіб під час прання.