Шкарпетки стануть білі-білісінькі: який копійчаний засіб додати під час прання

Читать на русском
Автор
Шкарпетки знову стануть білими
Шкарпетки знову стануть білими. Фото ru.freepik.com

Цей лайфхак вам знадобиться

Білі шкарпетки є одним із базових предметів гардероба багатьох людей. Вони пасують до спортивного одягу і навіть до суконь.

Однак, суттєвим недоліком білих шкарпеток є те, що їх не та просто випрати до білизни та вже після першого прання на речі можуть залишатися сірі плями. У таких випадках можна скористатися хімічними магазинними засобами або ж згадати старі перевірені народні методи. Про що саме йдеться — розповідають на порталі "Pixel".

Як відбілити шкарпетки

Існує багато методів, які можуть бути ефективними. Однак варто звернути увагу на найпростіші з них. Наприклад, звичайне дігтярне мило може допомогти видалити плями зі шкарпеток і повернути їм привабливий колір.

Спершу потрібно змочити шкарпетки та добре натерти їх милом. Потім рекомендується почекати 20 хвилин і випрати їх. Зазвичай, уже після цього можна побачити результат. Якщо шкарпетки дуже брудні можна застосувати "важку артилерію". Після обробки милом їх слід помістити в таз зі слабким розчином марганцівки. Таким чином навіть стійкі забруднення зникнуть без сліду.

"Телеграф" писав раніше, як самостійно зробити кондиціонер для білизни. Простий лайфхак, який допоможе заощадити кошти.