Стрільцям – приємне знайомство, а Риби знайдуть вихід із складної ситуації: гороскоп Таро на 26 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1099
Гороскоп Таро, чого чекати 26 серпня
Гороскоп Таро, чого чекати 26 серпня. Фото Pexels

Комусь цей понеділок запам’ятається надовго

На початку тижня деякі знаки можуть мати проблеми з грошима або якісь труднощі на шляху до досягнення цілей. Але проблеми не повинні виявитися дуже серйозними, тому їх вдасться подолати. Іншим знакам карти Таро обіцяють сприятливий час, коли можна буде забути про старі неприємності і приємно провести час з близькими або новими знайомими.

Про це можна судити із розкладу Таро на перший день тижня, 26 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута П’ятірка пентаклей

У цьому положенні карта вказує, що у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, саме в цей день, можливо, почнете одужувати.

Телець — Король кубків

Це надзвичайно хороша карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість, — насолоджуйтеся цим днем, такі зараз рідко кому випадають. Також є шанс, що сьогодні Ви зустрінете когось особливого.

Близнюки — перевернута Шістка пентаклей

Карта попереджає, що у Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Тому відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Рак — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Лев — перевернута Сімка мечів

У звичайному положенні ця карта нестабільних зусиль, проте перевернутою вона каже, що найближчим часом ситуація зрівняється. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, зізнання, винагороду за свої зусилля.

Діва — перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія і віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Терези — перевернута Верховна жриця

У Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся найближчу добу менше проявляти емоції і не робити необдуманих вчинків.

Скорпіон – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути й з собою не в ладі, і з іншими раді зробити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Стрілець — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Козоріг — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. В цей день вашого життя може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Водолій — перевернута Трійка кубків

Успіх може бути не на Вашому боці, якась з запланованих подій може завершитися не так, як Ви б того хотіли. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними і уникайте надмірностей у будь-чому.

Риби — перевернута П’ятірка жезлів

Ви можете знайти новий вдалий вихід із затяжної неприємної ситуації. Старий конфлікт може вирішитися на користь миру та гармонії. Також для Вас настав чудовий час, щоб зайнятися спортом та змінювати старі звички.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку казково пощастить наприкінці серпня. Вони можуть розраховувати на покращення на роботі та в особистих відносинах.