Ніколи не поєднуйте ці речі: названо головний антитренд серпня 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
602
Антитренди серпня 2024 року
Антитренди серпня 2024 року. Фото Колаж "Телеграфу"

Не міксуйте ці речі між собою

Мода не стоїть на місці та постійно змінюється. Є певні фасони та кольори, які втрачають свою актуальність. Варто звертати увагу на антитренди, щоб не мати безглуздого вигляду.

Раніше модниці обожнювали поєднувати сукні з квітковими принтами з білими кросівками. Перевага такого образу — у тому, що це зручно та красиво водночас. Однак зараз так ходити — вже не модно, пише The Times.

Принтована сукня
Принтована сукня, Фото з мережі

Квіткову сукню з білим взуттям одягали скрізь: на роботу, на прогулянку, на відпочинок, у заклад чи кіно. Такий лук мав ніжний і стильний вигляд, тому його можна було побачити на вулицях міст. Його обирали за те, що в ньому поєднувалась краса й практичність.

Квіткова сукня
Квіткова сукня, Фото з мережі

Натомість модні експерти радять поєднувати біле взуття з однотонними сукнями, костюмами або спідницями. У серпні 2024 року краще уникати міксу з квітковим принтом, бо це вже втратило актуальність.

Однотонна біла сукня
Однотонна біла сукня, Фото з мережі

До того ж краще поєднувати з білим взуттям речі класичних кольорів — білий, чорний, сірий, коричневий. Тоді як від сукні з флористичним мотивом варто відмовитися.

Раніше "Телеграф" писав про трендову сукню на літо 2024 року. Вона має одну пікантну особливість, яка робить образ цікавішим.