Після цих котлет звичайних ніхто не захоче: як приготувати їх так, щоб гості з’їли разом з тарілкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ці котлети виходять значно смачнішими, ніж звичайні
Хочете порадувати себе та своїх близьких смачною домашньою стравою? Якщо ви вже готували смачні рулетики з баклажанів, спробуйте приготувати котлети по-французьки.
Завдяки особливому способу приготування котлетки виходять дуже соковитими, а сирна "шапочка" надає їм привабливого вигляду та цікавого смаку. Їх можна подати на святковий стіл — і гості з’їдять таку закуску разом із тарілкою. "Телеграф" ділиться простим рецептом.
Інгредієнти:
- Фарш – 700 г
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Панірувальні сухарі – 100 г
- Кефір – 150 мл
- Сіль та перець
- Помідори – 2 шт.
- Твердий сир – 100 г
- Сметана або густий йогурт
Спосіб приготування:
- Панірувальні сухарі замочуємо у кефірі. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору. Охолоджуємо повністю.
- Фарш, обсмажену цибулю, часник та сухарі з’єднуємо. Вбиваємо яйце. До смаку додаємо сіль та перець і добре перемішуємо.
- Помідори нарізаємо кружальцями. Сир натираємо на тертці.
- Викладаємо фарш на деко, застелене пергаментом, формуючи котлети. Зверху кожної котлети викладаємо кружальця помідорів. Змащуємо його йогуртом та посипаємо сиром.
Подавайте котлети зі свіжими овочами або картопляним пюре. Або приготуйте на гарнір апетитну кукурудзу за турецьким рецептом.