Овнам не можна лінуватися, а на Водоліїв чекає приємна несподіванка: гороскоп Таро на 23 серпня 2024

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 серпня 2024, 08:59

День буде сповнений позитивними подіями, але не для всіх

П’ятниця для деяких стане вдалим днем для нових звершень, все буде зроблено недаремно. Важливо не думати про погане, а зосередитись на позитиві. Цього дня не варто ризикувати, не поспішайте та краще відкладіть усі важливі справи.

Про це говорять карти Таро у розкладі на п’ятницю, 23 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не лінуйтеся цього дня. Ваша робота, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Телець — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева попереджає, що у вас буде поганий настрій та депресивний стан, буде схильність відмовитися від проблем та світу в цілому. "Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Близнюки — Сила

Назва карти говорить сама за себе, Ви будете "в ресурсі" для звершень, і всі розпочаті справи виявляться Вам по плечу, а перешкоди будуть переборні. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Рак — Повішений

Попри похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті. Не бійтеся і просто вірте, що все буде так, як призначено, і тільки на краще.

Лев — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси та не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Діва — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме в цей день виповниться Ваше давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Не виключено, що ви отримаєте гарну пораду від старшої чи впливової людини.

Терези — Королева жезлів

Ця королева вміє однаково добре жити на широку ногу та обходитися малим задля досягнення цілей. Вона обіцяє, що скоро у вас може з’явитися можливість заробити за допомогою відваги, кмітливості та ентузіазму.

Скорпіон — Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібен перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Стрілець — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Козоріг — перевернутий Самітник

Ця карта вказує на те, що хтось або щось може турбувати Ваш спокій, Ви схилятиметеся сперечатися з усім світом і дарма ігноруватимете чужу допомогу.

Водолій — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Риби — Сімка кубків

В останній робочий день тижня Ви можете зануритися в ілюзіях та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.