Овнам не можна лінуватися, а на Водоліїв чекає приємна несподіванка: гороскоп Таро на 23 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1180
Гороскоп Таро, чого чекати 23 серпня Новина оновлена 23 серпня 2024, 08:59
Гороскоп Таро, чого чекати 23 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде сповнений позитивними подіями, але не для всіх

П’ятниця для деяких стане вдалим днем для нових звершень, все буде зроблено недаремно. Важливо не думати про погане, а зосередитись на позитиві. Цього дня не варто ризикувати, не поспішайте та краще відкладіть усі важливі справи.

Про це говорять карти Таро у розкладі на п’ятницю, 23 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не лінуйтеся цього дня. Ваша робота, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Телець — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева попереджає, що у вас буде поганий настрій та депресивний стан, буде схильність відмовитися від проблем та світу в цілому. "Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Близнюки — Сила

Назва карти говорить сама за себе, Ви будете "в ресурсі" для звершень, і всі розпочаті справи виявляться Вам по плечу, а перешкоди будуть переборні. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Рак — Повішений

Попри похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті. Не бійтеся і просто вірте, що все буде так, як призначено, і тільки на краще.

Лев — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси та не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Діва — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме в цей день виповниться Ваше давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Не виключено, що ви отримаєте гарну пораду від старшої чи впливової людини.

Терези — Королева жезлів

Ця королева вміє однаково добре жити на широку ногу та обходитися малим задля досягнення цілей. Вона обіцяє, що скоро у вас може з’явитися можливість заробити за допомогою відваги, кмітливості та ентузіазму.

Скорпіон — Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібен перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Стрілець — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Козоріг — перевернутий Самітник

Ця карта вказує на те, що хтось або щось може турбувати Ваш спокій, Ви схилятиметеся сперечатися з усім світом і дарма ігноруватимете чужу допомогу.

Водолій — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Риби — Сімка кубків

В останній робочий день тижня Ви можете зануритися в ілюзіях та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.