Гороскоп Таро на тиждень: Тельці можуть проморгати своє щастя, а Водолії будуть на гребені успіху

Читать на русском
Автор
1859
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 серпня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

У другій половині серпня 2024 року у багатьох можуть бути різні кризи та розчарування в житті, проте деякі інші навпаки зможуть реалізувати свої амбіції та досягти бажаного.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 19 по 25 серпня 2024 року включно.

Овен — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Телець — перевернута Шістка жезлів

Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь із сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Близнюки — перевернутий Туз кубків

Доленосні зустрічі та блага відстрочуються, а ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що найближчим часом на вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.

Рак — перевернутий Лицар жезлів

Найближчими днями ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху — будьте обережні, оскільки необдумані рішення можуть принести малоприємні наслідки.

Лев — Помірність

Скоро обставини зійдуться сприятливим для вас чином, і ви зможете реалізувати щось, що давно хотіли. У вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Діва — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки. Карта попереджає, що у вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Терези — Королева пентаклів

Ваша праця добре окупиться, ви плідно працюватимете для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у вас буде гармонія.

Скорпіон — перевернутий Повішений

Вам варто задуматися про своє життя та змінити систему цінностей. Можливо, ви надто зациклилися на матеріальному, розвиваєтеся тільки в одному напрямку, або пред’являєте надто високі вимоги до себе чи оточуючих, через що відчуваєте себе вічно незадоволеним.

Стрілець – перевернута Верховна жриця

У вас на тижні можуть раптово випливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки погіршить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Козоріг — перевернутий Король пентаклів

Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не переробляйте у найближчий тиждень, присвятіть час відпочинку та хобі.

Водолій — Лицар пентаклів

Ви зможете виявити свою професійну хватку і просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Риби — перевернута Вісімка кубків

Можливо, раніше ви припустилися помилки, яка спричинила безглузде марнування часу, проте карта вказує, що важкі часи добігають кінця. Більше того, може з’явитися нове кохання чи стосунки.