Джинсові сорочки і прозорі футболки на смітник: головні антитренди 2024 року, про які варто забути (фото)

Читати російською
Автор

Забудьте про ці речі

Мода постійно змінюється, і те, що було актуальним кілька сезонів тому, може стати антитрендом вже зараз. 2024 рік повний модних несподіванок не неочікуваних антитрендів, які не варто носити. А раніше ми розповідали, про яке поєднання взуття з одягом краще забути цього сезону.

Для того, щоб виглядати стильно, не обов’язково скуповувати всі магазини — варто лише знати, які речі не варто носити. Про головні антитренди 2024 року розповіла стилістка на своїй сторінці в Instagram.

Антитренди 2024 року

Джинсові сорочки

Тонка сорочка з деніму, яка не тримає форму — перший претендент на смітник. Вона псує силует і значно дешевить ваш образ. Краще обрати джинсовий піджак з цупкого матеріалу, який тримає форму.

Фото: pinterest /Pinterest

Спортивний костюм

Для стильно вигляду всі спортивні елементи повинні були вільними. Однак не варто й носити "надто оверсайз" одяг. Обтислі спортивні костюми сміливо викидайте у смітник.

Фото: pinterest /Pinterest

Вкорочені штани

Такий одяг візуально вкорочує ноги і виглядає недоречно. Варто обирати довжину штанів трохи вище щиколотки, щоб створити ідеальний лук.

Фото: instagram /instagram.com

Базова біла футболка

"Правильна" біла футболка повинна добре тримати форму і бути не прозорою. Футболки без форми здешевлюють навіть найдорожчий образ.

Фото: instagram.com /instagram.com

Раніше "Телеграф" розповідав, який одяг не модний влітку 2024. Ми поділилися головними антитрендами.