Гороскоп Таро на тиждень: Тельці можуть проморгати своє щастя, а Водолії будуть на гребені успіху

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

У другій половині серпня 2024 року у багатьох можуть бути різні кризи та розчарування в житті, проте деякі інші навпаки зможуть реалізувати свої амбіції та досягти бажаного.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 19 по 25 серпня 2024 року включно.

Овен — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Телець — перевернута Шістка жезлів

Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь із сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Близнюки — перевернутий Туз кубків

Доленосні зустрічі та блага відстрочуються, а ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що найближчим часом на вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.

Рак — перевернутий Лицар жезлів

Найближчими днями ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху — будьте обережні, оскільки необдумані рішення можуть принести малоприємні наслідки.

Лев — Помірність

Скоро обставини зійдуться сприятливим для вас чином, і ви зможете реалізувати щось, що давно хотіли. У вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Діва — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки. Карта попереджає, що у вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Терези — Королева пентаклів

Ваша праця добре окупиться, ви плідно працюватимете для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у вас буде гармонія.

Скорпіон — перевернутий Повішений

Вам варто задуматися про своє життя та змінити систему цінностей. Можливо, ви надто зациклилися на матеріальному, розвиваєтеся тільки в одному напрямку, або пред’являєте надто високі вимоги до себе чи оточуючих, через що відчуваєте себе вічно незадоволеним.

Стрілець – перевернута Верховна жриця

У вас на тижні можуть раптово випливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки погіршить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Козоріг — перевернутий Король пентаклів

Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не переробляйте у найближчий тиждень, присвятіть час відпочинку та хобі.

Водолій — Лицар пентаклів

Ви зможете виявити свою професійну хватку і просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Риби — перевернута Вісімка кубків

Можливо, раніше ви припустилися помилки, яка спричинила безглузде марнування часу, проте карта вказує, що важкі часи добігають кінця. Більше того, може з’явитися нове кохання чи стосунки.