Блакитний Місяць 19 серпня кардинально змінить життя цих знаків: кому чекати на сюрпризи

Читать на русском
Автор
3488
Серпневу повню називають ще й Осетровим Місяцем Новина оновлена 18 серпня 2024, 19:44
Серпневу повню називають ще й Осетровим Місяцем. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

19 серпня 2024 року відбудеться повня у Водолії, яка торкнеться всіх, але 3 знаки особливо

Повня 19 серпня, яку ще називають Блакитним Супермісяцем, пройде у знаку Водолія. Цей знак відповідає за колегіальність та інтереси, амбіції та плани.

Ця повня принесе непрості події для багатьох знаків Зодіаку. Як пише Atma, у цей момент Сатурн і Венера опиняться в опозиції. Доведеться докласти серйозних зусиль і проявити дипломатію, щоб спілкуватися з кимось зі старшого покоління. Але для трьох знаків Зодіаку в цей час відбудуться серйозні зміни у кар’єрі.

Телець

На роботі у Вас завершиться якийсь важливий етап. Цілком імовірно, що зміниться ваша посада та статус. Але ці зміни поки що можуть бути не такими очевидними. Також у Вашому професійному житті може з’явитись впливова людина.

Водолій

Блакитна суперповня проходить у вашому знаку. Саме зараз Вам потрібні зміни на роботі. Щось зжило себе і тепер ви можете попросити начальника про підтримку, щоб рухатися вперед. Наприклад, можна стати керівником нового відділу або навіть почати працювати самостійно. Крім того, ви можете отримати посаду, яку високо оціните не лише ви, а й близькі.

Діва

У період Повного місяця Ви можете змінити колектив або місце роботи. Вам можуть запропонувати більш серйозну посаду, наприклад, у міжнародній компанії або для просування міжнародного проєкту.