Унітаз стане чистим та без бактерій: який копійчаний засіб засипати на ніч

Читать на русском
Автор
1586
Унітаз стане білим-білісіньким
Унітаз стане білим-білісіньким. Фото pixabay.com

Цей лайфхак вам знадобиться

Відповідальні господині намагаються підтримувати чистоту у будинку, зокрема й у ванній кімнаті. Так, вапняний наліт у ванній можна відмити за допомогою білого оцту та мийного засобу.

А от впоратися з жовтими нашаруваннями на унітазі допоможуть копійчані засоби, що є вдома у кожного. Про що йдеться — розповідають на порталі "Ukr.Media".

Як відмити унітаз

Так, для ефективного очищення унітаза можна використати два звичайні порошки, які є майже в кожному домі: харчову соду та суху гірчицю. Їх потрібно змішати їх у рівних пропорціях і щедро посипати на вологу поверхню унітаза. Після цього залишити суміш діяти на ніч.

Вранці залишиться лише почистити унітаз щіткою, змити воду, і сантехніка буде сяяти чистотою та білизною. Варто зазначити, що сода та гірчиця мають м'які абразивні властивості, які не пошкоджують поверхню. Вони ефективно видаляють наліт, іржу та бактерії, допомагаючи підтримувати чистоту вашого унітаза без використання агресивних хімікатів. Крім того, ця комбінація забезпечує дезінфекцію, що є важливим для гігієни у ванній кімнаті.

Раніше "Телеграф" писав, як вивести плями трави із білих штанів. Ми підготували добірку найкращих засобів.