Терези зроблять правильний вибір, а на Риб чекає битва: гороскоп Таро на Супермісяць 19 серпня 2024

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 серпня 2024, 08:35

Дізнайтеся, що принесе "блакитний супермісяць" всім знакам Зодіаку

У понеділок, 19 серпня, в небі можна буде спостерігати найяскравішу повню 2024 року, яку також називають Супермісяцем. Цей день виявиться непростим для більшості знаків Зодіаку. Його не можна назвати дуже поганим, але яскравих, позитивних значущих подій буде мало.

Про це стало відомо із розкладу Таро. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекати всім знакам Зодіаку.

Овен — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Тілець — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь зі сфер життя.

Близнюки — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким уже й сильним. Можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку ви переживете це без серйозних наслідків.

Рак — Справедливість

Найближчим часом вам вдасться знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Лев — перевернута Королева мечів

Карта каже, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством та підступністю. Це може бути спрямоване проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, день може зробити неприємні сюрпризи.

Діва — Паж мечів

Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Терези — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що він застряг на роздоріжжі й може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Скорпіон — Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то в понеділок це може хоч трохи, але може змінитись.

Стрілець – перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія і віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Козеріг — перевернута Трійка пентаклей

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Водолій — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Риби — Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібен перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.