"Відбудеться багато важливих подій": астролог розкрив, чого чекати від "блакитного супермісяця" 19 серпня

Читать на русском
Автор
2603
Блакитний Місяць зійде на небі 19 серпня 2024 року
Блакитний Місяць зійде на небі 19 серпня 2024 року. Фото Freepik

У понеділок Місяць матиме величезне астрологічне значення

Цього понеділка станеться незвичайне явище — на небі з’явиться блакитна суперповня. Вона, ймовірно, стане найяскравішою у 2024 році.

Серпневу повню традиційно називають Осетровим Місяцем. Блакитним Місяць стане не тому, що змінить колір, а з астрономічних причин.

19 серпня це небесне явище не лише створить вражаюче сяйво, а й матиме величезне астрологічне значення. Про це виданню people розповів астролог Кайт Томас.

За словами фахівця, енергія серпневого супермісяця у знаку Водолій "увійде в наше життя", особливо з урахуванням того, що цей знак Повітря є одинадцятим знаком зодіакального кола та відповідає полярності Лева.

"Це означає, що обидва знаки Зодіаку пов’язані з нашими пристрастями, почуттям самовираження, прагненнями та тим, як ми спілкуємося з іншими людьми, хай то любов чи дружба", — каже Томас. Він додав, що елемент супермісяця зробить енергію "трохи інтенсивнішою" порівняно з типовими повнями.

Додайте до цього той факт, що це буде ще й "Блакитний Місяць". За словами астролога, "ми можемо помітити, що цього літа ситуації відчуватимуться більш емоційно, і станеться багато важливих подій".

Раніше ми писали, хто зі знаків Зодіаку стане успішним у серпні 2024 року. Три представники гороскопа можуть відчути особливу енергетику.