Відкриються нові перспективи: цим знакам Зодіаку пощастить із грошима найближчим часом

Читать на русском
Автор
1424
Все у ваших руках
Все у ваших руках. Фото Pixabay

Карти Таро говорять про початок успішного періоду

Сезон відпусток змушує деяких надмірно витрачати гроші. Це не сприяє накопиченню заощаджень та фінансовій стабільності. Але деякі знаки Зодіаку найближчим часом можуть дозволити собі не перейматися через гроші. У їхньому житті настав момент, коли фінансове становище тільки покращуватиметься, але для цього потрібно буде докласти зусиль.

Йдеться про такі знаки як Телець, Близнюки, Лев, Скорпіон у фінансовому прогнозі на тиждень із 13 по 18 серпня від "Телеграфа".

Телець — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні ви матимете сприятливі можливості для кар’єрного зростання і розв'язання ділових питань, проте чи скористаєтеся ви ними, — залежить тільки від вас.

Близнюки — перевернута П’ятірка пентаклей

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Лев — перевернута Десятка мечів

У цьому положенні карта обіцяє, що справи з фінансами та роботою у вас найближчим часом підуть угору — просто тому, що гірше вже бути не може.

Скорпіон — Сила

Назва вже говорить сама за себе. Ця карта віщує досягнення фінансового добробуту завдяки праці та розвитку задатків. Все буде вам під силу на тижні.

Раніше "Телеграф" ділився дієвими лайфхаками, які допоможуть швидко накопичити гроші.