Повіє вітер змін: життя цих знаків Зодіаку незабаром сильно зміниться

Читати російською
Автор

Яких змін чекати найближчим часом

Для деяких знаків Зодіаку середина серпня стане проривом, сповненим дивовижних поворотів, сюрпризів та змін у романтичному та професійному житті. У цей час краще відпустити своє минуле та відкритись новому.

Таку пораду карти Таро дають Тельцям, Левам, Терезам, Стрільцям та Рибам у прогнозі на тиждень з 13 по 18 серпня від "Телеграфа".

Телець — випав перевернутий Місяць

Зазвичай ця карта зради та обману, проте перевернутою говорить, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман та сум’яття.

Лев — випала перегорнута Сімка мечів

Перевернутою ця карта каже, що якась ситуація у вашому житті, яка вас турбувала, незабаром вирішиться. Якщо вас недооцінювали або образили, незабаром ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Терези — випала Смерть

Не бійтеся, бо насправді ця карта не має нічого спільного зі смертю в буквальному розумінні цього слова. Вона обіцяє вам "смерть" чогось, що вам більше не потрібно, кінець старого етапу та оновлення.

Стрілець — випала перевернута Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Риби — випав перевернутий Диявол

Зазвичай ця карта говорить про страхи, вади, помилки, маніпуляції та токсичність, але цього разу вона випала перевернутою, що навпаки вказує на те, що ви зможете почати звільнятися від цього негативу.

Раніше "Телеграф" ділився фінансовим розкладом Таро на тиждень. Дізнайтеся, на кого чекає прибуток, а кому доведеться міняти роботу.