Для них відкриються нові можливості: 5 знакам Зодіаку справді пощастить найближчим часом

Читать на русском
Автор
1511
Справжні щасливчики Новина оновлена 12 серпня 2024, 21:14
Справжні щасливчики. Фото freepik.com

Карти Таро вказали на знаки Зодіаку, яким посміхнеться успіх цього тижня

У період з 12 по 18 серпня у долі представників деяких знаків Зодіаку настануть позитивні зміни. Вони можуть торкнутися абсолютно різних сфер життя. І хоч деякі зміни можуть лякати, проте краще довіритись долі та отримувати задоволення від приємних подій.

Йдеться про такі знаки як Телець, Рак, Лев, Діва, Скорпіон. Про це говорить гороскоп Таро на тиждень, складений "Телеграфом".

Телець — випав перевернений Місяць

Зазвичай ця карта зради та обману, проте перевернутою каже, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман та сум’яття.

Рак — випав Король мечів

Найближчого тижня на вас може чекати "іспит" від долі, якесь випробування, яке дасть вам можливість показати себе на повну силу і просунутися на шляху до бажаного.

Лев — випала перевернута Сімка мечів

Перевернутою ця карта каже, що якась ситуація у вашому житті, яка вас турбувала, незабаром вирішиться. Якщо вас недооцінювали або образили, незабаром ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Діва — випав Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Скорпіон — Справедливість

Найближчим часом вам вдасться знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Раніше "Телеграф" розповідав, серед яких знаків Зодіаку зустрічаються найкращі зяті.