На столі буде за лічені хвилини: як приготувати пікантний салат з куркою та персиками

Читать на русском
Автор

Приготуйте поки є персики

Влітку не хочеться витрачати багато часу на приготування страв і тоді виручають прості страви. Зокрема, можна потушкувати кабачки, приготувати вермішелеві оладки чи нашвидкуруч зробити салат.

Одним із таких ми сьогодні хочемо поділитися. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "talli sun".

Як приготувати салат з курячим філе та персиками

Інгредієнти:

  • куряче філе;
  • персики (нектарини);
  • свіжий огірок;
  • авокадо;
  • мікс салатів;
  • бальзамічний соус;

Для маринаду:

  • оливкова олія – 3 ст. л.;
  • мед – 1 ст. л.;
  • сік лимону (або лайму) – 1 ст. л.;
  • гірчиця в зернах – 1 ст. л.;
  • сухі трави (орегано, базилік) – по 0,5 ч. л.;
  • сіль, перець;

Спосіб приготування:

  1. Приготувати маринад змішавши інгредієнти.
  2. Куряче філе нарізати невеличкими шматочками, персики (нектарини) – скибочками.
  3. Викласти в миску філе та персики.
  4. Залити маринадом, перемішати, залишити на 30 хвилин.
  5. На невеликій кількості олії підсмажити шматочки філе до золотистості, вийняти.
  6. На цій же сковорідці підсмажити персики (нектарини).
  7. Огірок та авокадо нарізати тоненькими скибочками.
  8. Викласти на тарілку мікс салату, огірки, авокадо, філе та персики.
  9. Полити бальзамічним соусом.

Раніше ми писали, як заквасити помідори. Їх можна смакувати разом з шашликом чи під час посту.