На столі буде за лічені хвилини: як приготувати пікантний салат з куркою та персиками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Приготуйте поки є персики
Влітку не хочеться витрачати багато часу на приготування страв і тоді виручають прості страви. Зокрема, можна потушкувати кабачки, приготувати вермішелеві оладки чи нашвидкуруч зробити салат.
Одним із таких ми сьогодні хочемо поділитися. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "talli sun".
Як приготувати салат з курячим філе та персиками
Інгредієнти:
- куряче філе;
- персики (нектарини);
- свіжий огірок;
- авокадо;
- мікс салатів;
- бальзамічний соус;
Для маринаду:
- оливкова олія – 3 ст. л.;
- мед – 1 ст. л.;
- сік лимону (або лайму) – 1 ст. л.;
- гірчиця в зернах – 1 ст. л.;
- сухі трави (орегано, базилік) – по 0,5 ч. л.;
- сіль, перець;
Спосіб приготування:
- Приготувати маринад змішавши інгредієнти.
- Куряче філе нарізати невеличкими шматочками, персики (нектарини) – скибочками.
- Викласти в миску філе та персики.
- Залити маринадом, перемішати, залишити на 30 хвилин.
- На невеликій кількості олії підсмажити шматочки філе до золотистості, вийняти.
- На цій же сковорідці підсмажити персики (нектарини).
- Огірок та авокадо нарізати тоненькими скибочками.
- Викласти на тарілку мікс салату, огірки, авокадо, філе та персики.
- Полити бальзамічним соусом.
Раніше ми писали, як заквасити помідори. Їх можна смакувати разом з шашликом чи під час посту.