Тельців чекає процвітання, а у Левів можливі проблеми із законом: гороскоп Таро на 8 серпня 2024

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 серпня 2024, 09:55

Прогноз на четвер для всіх знаків Зодіаку

Четвер, 8 серпня, для деяких знаків Зодіаку виявиться досить успішним днем, — вони отримають винагороду. Одночасно представники інших знаків будуть приємно проводити час із друзями чи коханими.

Про це говорять карти Таро у розкладі на четвер, 8 серпня 2024 року. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Четвірка жезлів

На вас чекає щасливий день. Робіть усе, що забажає душа. Карта каже, що у четвер ви зустрінете важливу людину. Ймовірно романтичне побачення. Також цей день добре підходить для новосілля.

Телець — Туз пентаклей

Це дуже сприятлива карта. Вона каже, що Ваша робота нарешті принесе результат і окупиться. Найближчим часом на Вас чекає процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Близнюки — Сімка пентаклей

Навіть якщо на шляху виникають складнощі, продовжуйте рухатись до своєї мети. Ця карта каже, що ви отримаєте гідну винагороду за свою працю. Також у цей день можете отримати привабливу пропозицію щодо роботи.

Рак — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що Ви можете стати учасником конфлікту, який самі спровокуєте своєю агресією та імпульсивністю. Намагайтеся тримати себе в руках.

Лев — перевернений Туз мечів

Карта попереджає, що у Вас можуть виникнути проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також карта може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Діва — перевернутий Місяць

У перевернутому вигляді карта каже, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман та сум’яття.

Терези — перевернені Закохані

Будьте обережні, у четвер Ваші емоції можуть стати сильнішими за розум, через що є загроза прийняття неправильних рішень. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Скорпіон — Шістка пентаклей

Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Стрілець — перевернуте Колесо удачі

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладені старання.

Козоріг — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання". Вона означає, що Ви можете зблизитись з кимось, перевести відносини на новий рівень.

Водолій — перевернута Сімка мечів

Карта каже, що найближчим часом якась непроста ситуація врівноважується. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Риби — Дев’ятка пентаклей

Найближчим часом ви можете отримати винагороду за свою працю, і удача буде на вашому боці, а тому не бійтеся ризикувати та починати щось нове.