Вік - не вирок: які жіночі зачіски освіжають і роблять молодшими (фото)

Читать на русском
Автор
Стрижки для жінок за 60
Стрижки для жінок за 60. Фото Freepik

Правильно підібрана зачіска здатна відняти 10 років

Вік – це не вирок для стилю, і жінки за 60 можуть виглядати модно та елегантно, вибираючи правильні стрижки. Правильно підібрана зачіска може не тільки омолодити, але й підкреслити індивідуальність.

Вибір стрижки для жінок за 60 років залежить від індивідуальних особливостей обличчя, типу волосся і особистих уподобань. "Телеграф" зібрав для вас модні стрижки, які освіжають і надають шарму.

Стрижки для жінок за 60

Боб з чубчиком

Це одна з найпопулярніших стрижок серед жінок будь-якого віку. Для жінок за 60 років боб може стати ідеальним варіантом, оскільки він надає об'єму, структури і виглядає стильно. Важливо підібрати довжину боба відповідно до форми обличчя: короткий боб підкреслить вилиці, а довгий – зробить обличчя більш витонченим.

Фото: pinterest

Піксі

Це сміливий вибір, який може значно омолодити зовнішність. Вона додає легкості, динаміки та виглядає дуже стильно. Піксі підходить для жінок з різними типами волосся і може бути адаптована під індивідуальні особливості обличчя. Нерівні пасма і текстуровані кінчики роблять цю стрижку сучасною та омолоджуючою.

Фото: pinterest

Твіггі

За допомогою цієї стрижки можна приховати зморшки на лобі і мати "свіжий" вигляд. Вона добре виглядає як на прямому, так і на хвилястому волоссі, ідеально підходить для створення образу з легким недбальством.

Ніколь Кідман
Фото: instagram.com/nicolekidman

Раніше "Телеграф" ділився п’ятьма стильними зачісками на коротке волосся. Вони освіжать ваш вигляд і зроблять будь-який лук більш стильним.